Održavanje mašina i opreme

Održavanje mašina i opreme

Izbeći bespotrebne zastoje u proizvodnji, produžiti vek trajanja vaše opreme, povećati produktivnost – glavni su razlozi zbog kojih smo razvili i standardizovali koncept održavanja industrijskih postrojenja.

Naše usluge održavanja su optimalno prilagođene vašim potrebama i proizvodnim procesima u vašoj kompaniji.

Ugovori o preventivnom održavanju:

Redovno održavanje Vaših mašina garantuje maksimalnu produktivnost i pouzdanost u proizvodnom procesu. Naši ugovori o preventivnom održavanju nude Vam brojne prednosti. Tim naših inženjera detaljno priprema i definiše kontrolne liste shodno specifičnostima vaših potreba za svaki unapred definisani periodični pregled. Po obavljenom pregledu vaša tehnička služba dobija dokument o preduzetim preventivnim merama i eventualnim sugestijama za dalje preventivne/planirane aktivnosti.

Interventna (breakdown) održavanja

Za klijente koji koriste naše ugovore o preventivnom održavanju imamo specijalne pogodnosti za hitne intervencije u slučaju havarija i zastoja u proizvodnji. Po vašem pozivu sledi izlazak na teren i intervencija našeg obučenog osoblja i osposobljavanje proizvodnje u najkraćem mogućem roku.

Ugovori o programiranom održavanju:

Kao rezultat kvalitetnog preventivnog održavanja česti su zahtevi naših klijenata za optimizacijom i poboljšanjima proizvodne opreme (retrofit).

Zastarele mašine i linije mogu imati veliku korist od intervencija modernizacije i ađustaže koje povećavaju njihovu produktivnost i učinak toliko da mogu da dostignu performanse novih linija.

U mogućnosti smo da podržimo svoje klijente tokom čitavog procesa rekonstrukcije, od predloga sa studijom izvodljivosti do potpune realizacije.

Vaše prednosti:

  • Transparentni i fleksibilni ugovori o servisnom održavanju
  • Mogućnost planiranja periodičnih pregleda i primene plana preventivnih mera
  • Mogućnost planiranja troškova održavanja
  • Smanjeni troškovi angažovanja servisera
  • Smanjenje rizika za zastoj u proizvodnji
  • Produžavanje veka trajanja vaše opreme
  • Povećanje produktivnosti
  • Prioritetan odziv naših servisera u slučaju kvarova i zastoja u proizvodnji
  • Dobijanje dokumenta o preduzetim preventivnim merama

Ostale usluge

Projekti

Kontaktiraj nas

Scroll to Top